روش مصرف:
کودکان بالای 12 سال ، بزرگسالان و دوران بارداری و شیردهی : دو قاشق مرباخوری (10 میلی لیتر) هر هشت ساعت مصرف در دوران بارداری و شیردهی مجاز می باشد.
موارد مصرف:
- – سرفه – سوزش گلو – سرفه خشک – گرفتگی صدا – تسکین علائم سرماخوردگی در دوران بارداری و شیردهی – تقویت فعالیت سیستم ایمنی بدن
هشدار مصرف:
- در این فرآورده به علت وجود عسل در کودکان زیر یک سال منع مصرف دارد. عوارض جانبی : تاکنون عوارض خاصی به دنبال مصرف مقادیر توصیه شده ی این فرآورده مشاهده نشده است. تداخلات دارویی : – جذب روی ممکن است توسط مکمل های آهن و تتراسایکلین ها و غذاهای حاوی فیتات کاهش یابد. مکمل های روی جذب مس و فلوروکینولون ها مانند سیپروفلوکساسین ، آهن و تتراسایکلین را کاهش دهد. از این رو فاصله زمانی حداقل دو ساعت بین تجویز مکمل های روی و تتراسایکلین ها ضروری است. – میزان بالای ویتامین ث با وارفارین تداخل دارویی دارد موارد عدم مصرف و نکات قابل توصیه : – در بیماران دیابتی به خاطر حضور ویتامین ث و زینک با احتیاط مصرف شود – به خاطر حضور ویتامین ث در افراد با بیماری سنگ کلیه و سرطان با احتیاط و با مشورت پزشک مصرف شود.
توضیحات:
آثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر : – ویتامین ث نقش مهمی در چندین عملکرد فیزیولوژیکی دارد . همچنین در انواع فرآیند های متابولیکی از جمله واکنش های اکسیداسیون و احیا ، تنفس سلولی و … نقش دارد . ویتامین ث به عنوان یک عامل اکسیداسیون و بهبود دهنده ی عملکرد سیستم ایمنی بدن شناخته شده است. – روی نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن ایفا می کند. مطالعات بالینی ، کاهش قابل توجهی در طول دوره سرماخوردگی با مصرف زینک نشان داده اند. – تحقیقات بالینی نشان داده است که مصرف عسل هنگام سرماخوردگی و آلرژی ، به طور قابل توجهی باعث بهبود سرفه می شود و حتی بهتر از شربت دیفن هیدرامین و دکسترومتورفان ، سرفه را تسکین می بخشد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.