امگا ۳ از سه اسید چرب تشکیل شده است که عبارتند از:
- دکوزا هگزانوئیک اسید (DHA: Docosahexaenoic acid): دارای ۲۲ کربن
- ایکوزا پنتاانوئیک اسید (EPA: Eicosapentaenoic acid): دارای ۲۰ کربن
- آلفا لینولنیک اسید (ALA: alpha linolenic acid): دارای ۱۸ کربن DHA و EPA ترکیبات فعال روغن ماهی هستند و قدرت آنها چندین برابر ALA است
تنها گیاهان قادر به تولید اسیدهای چرب امگا 3 هستند. انسان و سایر حیوانات تنها می توانند با غیر اشباع و طویل سازی آلفا لینولنیک اسید، DHA و EPA را بسازند. از آنجا که سرعت تبدیل ALA به DHA و EPA در بدن انسان کم است به همین جهت مصرف منابع حاوی امگا 3 حاوی DHA و EPA توصیه می شود.
موارد مصرف امگا ۳ :
– کمک به سلامت سیستم قلبی عروقی
– درمان کمکی در هیپرتری گلیسریدمی
– تکامل سیستم عصبی در جنین و نوزادان
– موثر در بیماری های التهابی (بهبود علائم لوپوس، آرتریت روماتوئید و اندومتریوز و …)
– بهبود علائم آسم
– موثر در بیماری رینود، اگزما و پسوریازیس
– موثر در کاهش قوه ادراک و دمانس (زوال عقل)
– موثر در افسردگی و سایر اختلالات نورولوژیک
– بهبود بالینی کولیت اولسراتیو
روش مصرف امگازون هلث اید :
افراد بالای ۶ سال : روزانه یک کپسول ترجیحا بعد از غذا
افراد بالاتر از ۱۲ سال : روزانه ۳-۱ کپسول ترجیحا بعد از غذا
هشدار:
افراد زیر ۱۸ سال مصرف نکنند.
در صورت حساسیت به شیر، بادام، سویا یا تخم مرغ قبل از مصرف یا پزشک مشورت کنید.
بیش از میزان دوز پیشنهادی روی محصول مصرف نکنید.
افرادی که تحت درمان قرار دارند، بیماری خاص دارند یا خانم های باردار بدون اجازه پزشک مصرف نکنند.
در صورت مشاهده هرگونه علائم حساسیت به پزشک مراجعه کنید.
هشدارهای روی جلد را قبل از مصرف مطالعه کنید.
بهتر است قبل از مصرف با مربی، پزشک و یا کارشناس تغذیه مشورت کنید.
شرایط نگهداری :
دور از دسترس کودکان ، دور از تابش مستقیم نور آفتاب و در جای خشک و خنک نگهداری شود. پس از هر بار مصرف درب قوطی را ببندید.
- حذف بو و طعم ماهی به دلیل پوشش ویژه کپسول
- کاهش (PCBs (polychlorinated biphenyls، جیوه و سایر فلزات سنگین سمی
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.